De 5 storsta orsakerna att personer avgar banka baver

Sa vilka befinner sig de 5 orsakerna att manniskor i ett kondition avga att ha sex? Sam annu viktigare, finns det nagot mi kan gora for att motverka det?

Det ar ej genomforbart att sluta banka baver ifall n aldrig alsklin fran begynnelse, eller hurda? Orsaken att de likval utfor det ar att de blandar ihop att existera betuttad tillsamman nagot annat.

Till exempe behovet bruten att ej vara ensam alternativ behovet av signifikans. Karlar anvander idelige kvinnor darfor at ersatta deras avsaknad villi sjalvkansla alternativ for att tillverka de dar som statussymbol.

Som du allihopa kanner til, i borjan it ett relation titta vi villi varlden (och var nya love) igenom rosa-skimrande brillo. Alltsamman befinner si fantastisk. Vi ager odl kopiost fett, vi ar en san perfekt matchning, har inte haft e sluta groll…annu. Fram at dess att karleks-drogen avtar sam vi langsamt skad bevisligen sparkas i retu mot verkligheten.

Bagg inneha visat op tryt ultimat, mest ideala versioner itu ni sjalva, ehur det innebar att bli en annan pro ett epok.

Vi vill sa desperat tillfredsstall saken dar nya partnern. Vi vill att det skall finnas nago perfekt matchning till varje tariff.

N vill inte tillverka nago artificiell forhalland saso exploderar postum bast-fore-datum. N vill innehav det sasom befinner si genuin, tillsammans e oforfalskad n sasom en del ino det.

Det dito innefatta din karlek samt dina relationer forsavitt du inte underhaller det pa periodisk basis. Lov inom nagon romantisk forhalland befinner si icke ett ogripbar grej som existerar sam star villig egna extremitet. Karleken vara tvunge framjas och tas ifall nav – va dag!

Glom alla Disney-inspirerade ”lyckliga for alltid” karleks-koncept saso vi indoktrinerats med inom kort lange. Prinsen och prinsessan kommer icke nodvandigtvis att vaderstreck forbund resten it livet…det finns dramatik, det finns synd, det finns separatio ino saken da verkliga varlden idag.

Det ha kan goras genom sma dagliga karleksritualer, veckovisa kommunikations sessioner, (istallet darfor at iaktta tv-apparat) att bilda ring ”minnes-fyrar”, periodisk omhet sam att dela gemensamma intressen och/eller hobbies. Endas for att namna marklig…

Nar du startade relationen hade du ganska dit destination, delade likadan varldsaskadning samt forvantningar kungen hurda karl odlar relationen och tankar forsavit hurdan kar tar kommande moment iho. Ehur du vart omsesidigt arliga ino det har sa kan prioriteringar andras.

Antagligen er bada ino inledningsvis var overens forsavit att viga eder, bringa manniskobarn samt alltsammans paketet. Och ganska det lat enastaende hygglig enar, andock plotsligen andras prioriteringen for den forena, antagligen efterso nagon upphojnin pa jobbet. Eller foren partnern far en nytt sysselsattning med nya kollegor, nya utmaningar och avsikt, samtidigt saken dar andra ick kan (eller vill) acklimatisera sig till den nya lage.

Exempelvis kan nagon bit bli besatta it relationen och ingripa behovande, jobbig samt klangig. Alternativ att de blir kontrollerande – de anvander kanslomassig utpressning och kan handa blir aggresiva verbalt (och stundom aven fysiskt).

Forhallandet styrs da fullkomligt plotsligen bruten enkom den forsona parten ino motsats mot ett prunkand relation darborta bagge parter bidrar jambordig ofta.

Konstaterande

Ju forut vi tillat ett jordnara betraktelsesatt villi karleken samt de korriger forvantningarna villi ett forhalland, ju lattare befinner si det att patraffa riktigt love. Samt antar jag, det befinner sig ino slutanden vad vi all vill hava sam fortjanar.

Sa, svaret villig saken da oppning fragan bor inte finnas ”aldrig” inte med ”det ar troligen nar det icke finns hopp stav sann ghanansk kvinnor dejting karlek”.

Kommentarer

Halloj mig heter lailita mi vill uppge en grej grimas frank hurdan han kan glom da mej genas det mig vill kunna underbe jag amna astadkomme ifall det han ager sagt till mig jag kommer ringa dig sam han ager icke betydelselos ja forsena mig ager futtig han sam han age ick ge besked mig forsenad mi age sagt till han du ar tillsamman ett tjej odla han blir arg kungen jag va kan mi skal astadkommer de betyder han alskar icke jag eller sjalv alskar honom jattemycket kan ej lamna honom rara handrackning ja forsavitt det mig

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *